Haarlemmermeer

Wij zijn op dit moment op zoek naar:

Opruimmedewerker
We zoeken opruimmedewerkers tussen de 16 en 21 jaar voor de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale en de Bibliotheek Hoofddorp-Floriande.
Het betreft werkzaamheden op de volgende dagen en tijden: woensdag van 18:00-20:00 uur, donderdag van 18:00-20:00 uur en zaterdag van 13:00-15:00 uur.
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar de afdeling Personeelszaken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder vermelding van de functie.

Vestigingsvrijwilliger
Vind je het leuk om klanten te helpen bij het zoeken naar een boek of bij het uitlenen of innemen van boeken? En lijkt het je leuk om mooie presentaties te maken en de boeken netjes op te ruimen? De Bibliotheek Haarlemmermeer zoekt voor alle vestigingen gastheren of -vrouwen om te helpen op de drukke momenten. Bijvoorbeeld als er in de bibliotheek een cursus wordt gegeven, want ook dan gaat het werk in de bibliotheek gewoon door.

Taken:

• C locatie wisselen
  • Kastcontroles
  • Presentaties maken en boeken van bestaande presentaties aanvullen
  • Klanten ondersteunen bij de betaalautomaat en selfservice
  • Gastheer/gastvrouw bij cursussen en activiteiten

Bekijk ook de andere vacatures in Het Cultuurgebouw.