Haarlemmermeer

Bezoekadres Bibliotheek Haarlemmermeer 
Raadhuisplein 7
2132 TZ Hoofddorp
Tel: 023-5664800

Voor algemene bibliotheekinformatie, klachten of ledenadministratie neem je contact op met jouw eigen bibliotheekvestiging of stuur je ons een bericht via het contactformulier.

Postadres Bibliotheek Haarlemmermeer
Postbus 162
2130 AD HoofddorpContactpersonen organisatie


Secretariaat Algemeen
023-5664800

Raad van Toezicht en Directie
Neem contact op via Femke Beerendonk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur
Bart Fiers, neem contact op via Femke Beerendonk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Directeur
Clinton Feurich, neem contact op via Femke Beerendonk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Marketing
Alex van der Heijden, Hoofd Marketing: 023-5664804, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Personeelszaken
Sandra Haasdijk, Personeelszaken: 023-5664874, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Financiële Zaken
Paul de Zeeuw, Hoofd Financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Factuuradres: Bibliotheek Haarlemmermeer, Postbus 485, 2130 AL Hoofddorp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Facilitaire Zaken
Leonie Thomas, Coördinator Facilitaire Dienst: 023-5664810, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Educatie & Leesbevordering
Mariëtte van Midde, Programma Coördinator: 023-5664851, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Informatie & Collectie
Inkie Aarts, Programma Coördinator: 023-5664871, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Cultuur & Maatschappij (tevens programmering)
Meliza de Vries, Programmeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Publieke Dienstverlening
Nynke Zeilstra, Teammanager Publieke Dienstverlening: 023-5664809, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.