Haarlemmermeer

Speciaal voor leden van de Bibliotheek Haarlemmermeer hebben we een speciale aanbieding: de Kobo Aura Edition 2 e-reader. Voor slechts €112,50 kunnen huidige én nieuwe leden van de Bibliotheek Haarlemmermeer de Kobo Aura aanschaffen inclusief een bijzondere Bibliotheek hardcover én tijdens onze digitale spreekuren helpen we je om je nieuwe e-reader gebruiksklaar te maken, zodat je snel je favoriete e-books van Bibliotheek.nl kunt lezen.

Met de Kobo Aura laat je die stapels boeken thuis en ga je zonder zorgen op vakantie. En mocht je in het buitenland je boekencollectie willen aanvullen, dan is dit geen enkel probleem! Middels de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit heb je altijd toegang tot meer dan 15.000 e-books om je collectie uit te breiden.

Deze aanbieding is vanaf 22 mei geldig in al onze vestigingen. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Over de Kobo Aura Edition 2
De Kobo Aura Edition 2 is een lichte e-reader en leest minstens zo comfortabel als een papieren boek. Door je eigen lettertypen, lettergrootte en paginamarges te personaliseren, maak je het lezen van een boek helemaal naar jouw wens. Het touchscreen scherm heeft een hoge resolutie en is geschikt om in direct zonlicht te lezen. En wanneer het donker is, schakel je gewoon de schermverlichting in op de lichtsterkte naar keuze. Met 4GB aan geheugen is er ruimte voor maar liefst 3.000 boeken en met een opgeladen accu kun je wel 2 maanden lezen.

Kenmerken van de Kobo Aura Edition 2

• Schermgrootte: 15,2 cm
  • Schermresolutie: 1024 x 758 pixels
  • Schermverlichting: ja
  • Afmetingen (b x h x d): 113 x 159 x 9 mm
  • Gewicht: 180 gram
  • Opslagruimte: 4GB
  • Batterijduur: 2 maanden
  • Ondersteunende formaten: EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, TXT, HTML, XHTML, RTF, CBZ, CBR
  • Ondersteunt ook andere aanbieders zoals de Kobo E-bookstore, Amazon en Bol.com

• Maximaal één e-reader per persoon.
  • Minimale leeftijd is 14 jaar.